O nama

Profil tvrtke

Poduzeće Lin trgovina d.o.o. osnovano je 1992. godine u skoro 30 godina poslovanja, Lin trgovina se od male obiteljske tvrtke prometnula u tvrtku koja posluje na preko 2000 m², te zapošljava 65 djelatnika.

Lin trgovina smještena je na Karlovačkoj tržnici. U 5 prodavaonica sa preko 60 tisuća artikala može se pronaći za svakoga ponešto.

U željeznariji koja je smještena u prizemlju nalaze se odjeli rasvjete i posuđa, ručnih i električnih alata, vijčane robe i okova, vodo-materijala te boja i lakova. Na katu se nalaze trgovine elektro-materijala i kućanskih aparata, te opreme za zaštitu na radu i sportske aktivnosti sa velikim izborom i povoljnim cijenama. Također bi izdvojili našu knjižaru i papirnicu koja je kao takva prodavaonica jedna od najvećih u Hrvatskoj . Veliki izbor školskog pribora, igračaka i slikovnica, knjiga, poklon artikala i poslovnih poklona može zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Tu je još i uredski program i velik izbor artikala za slikare i slobodne umjetnike. U sastavu našeg poslovnog tima raspolažemo sa stručnim i uslužnim osobljem koji stoje na raspolaganju kupcima u rješavanju njihovih životnih potreba i ciljeva.Asortiman

Sa preko 60 000 artikala nastojimo omogućiti našim kupcima što bolji izbor i povoljnije cijene.

Za pregled artikala i kupovinu posjetite našu

Web trgovinu

Zavirite u naše trgovine

Prošetajte virtualno kroz naše maloprodajne prostore u novoj 360 stupnjeva galeriji

360 Galerija